Škola působí v rámci World Chen Xiaowang Taijiquan Association, jež sdružuje velké množství oddílů tchaj-ťi čchűan (taiji quan) stylu Čchen po celém světě.
Cvičíme v úzkém kruhu, cvičená látka se trvale opakuje, probíráme stejné v různých vrstvách a z různých úhlů. Proto se mohou zapojit i začátečníci nebo cvičenci jiných stylů tchaj-ťi čchűan a postupně cvičení zvládnout.
Na druhé straně to přináší méně pestré zábavy a proevropské popularizace a více soustředěné práce. Chceme dávat původní tchaj-ťi čchűan, jak jsme jej dostali od čínských mistrů, způsobem, kterým se cvičí v Číně.

Milí přátelé,

i když všude řinčí boj s pandemií, podívejme se dál.
 
Místo pro letní Juliánský týden uprostřed republiky, dostupné všem, bylo nalezeno a předběžně rezervováno na tradiční čas 3.-10.7.2021. 
 
Je to Hotel Gaudeamus v Milovech ve Žďárských vrších, poblíž Devíti skal. Cena ubytování s plnou penzí bude podobná jako na Kyčerce, je domluven podobný režim a rozvrh, na jaký jsme zvyklí, s příjezdem 3.7. od 14:00 a odjezdem 10.7. kolem desáté. Cvičit budeme venku na louce pod stromy u hotelu, v případě deště v suterénní vinárně.
 
Nyní vás všechny prosím, abyste se na místo podívali (zda jsem něco nepřehlédl) a předběžně mi příští týden potvrdili váš zájem emailem, aby byl jasnější náš letošní počet i pro hotel. Vzhledem k nejasné době prosím u nerozhodnutých o zprávu, na kolik procent pojedou.
Následně bychom rozběhli přímé objednávky, které bude možné do 5.5.2021 bezplatně stornovat.
 
Těšíme se na vás, přeji Vám zdraví a pevné nervy!
 
Vít a přípravný výbor